Op zoek naar houten carport op maat?

 
 
houten carport op maat
 
Houten carports op maat Livinlodge.
Houten carports op maat. Om helemaal tegemoet te komen aan uw persoonlijke vereisten en voorkeuren, levert Livinlodge altijd maatwerk. De mogelijkheden zijn legio, of u nu kiest voor een houten carport voor één of meerdere autos, of u er een tuinberging of overkapping bij wenst Livinlodge denkt creatief met u mee!
Dina Chalet Carports, aanbouw of losstaand, met berging, zijdeur of aansluiting op tuinschermen.
Kan zowel aanbouw of losstaand en of gekoppeld worden aan een tuinhuis Alles kan op maat. Standaardhoogte is 198m nuttig. De toppen zijn 35mm dik en in spie gezaagd. De kepers zijn 38mm dik en 140mm hoog. Gemaakt uit geïmpregneerd dennenhout. Verlijmde palen van 12cm x 12 cm. Dakbedekking is in staalplaten. Plat dak is afhellend naar de zijkant. Kleur om in te olieën is inbegrepen. Afwerkingsband zijn 2 blokhutplanken 28mm dik. Alle vijzen, paalhouders en muurbevestigingen zijn inbegrepen. Plan om alles te monteren. Alle prijzen zijn btw inbegrepen. bekijk hier de prijzen. Onderdak hout en onderdak isolatie zijn tegen condensatie. Onderdak hout is met planchetten 16mm dik. Onderdak isolatie is 3cm dik. alleen bij losstaande carports. afwerkingsband 3 banden. langere palen om de carport te verhogen.
Houten carports op maat Tuinhuisjescentrum van de Munckhof.
De verschillende opties. Carport standaard plat dak. Carport standaard zadeldak. Wilt u ook een Tuinhuis op maat? Kom langs in ons 1000m 2 showterrein of bel 077 466 14 43. Andere Houten gebouwen. Tuinhuisjescentrum van de Munckhof. 5758 RG, Neerkant.
Gardym Carports.
Carport, Modern, Red ceder. Aanbouw carport uitgevoerd in Red Ceder. Permalink Gallery Carport Diest. Duurzame carport met oog voor esthetiek. Design dat uitblinkt in soberheid en éénvoud. Phone: 0473/683.120 of 0478/280.124. Onze klantvriendelijkheid en persoonlijk projectmanagement staan op de eerste plaats.
Houten carport voor een ongewoon scherpe prijs bij Azalp België.
Saunakachels en besturingen. Bad en Douche. Een betaalbare carport. Bent u op zoek naar een betaalbare houten carport om uw auto onder te parkeren? Azalp heeft het of kan het voor u op maat maken. De mogelijkheden zijn zeer divers.
Houten carports op maat Livinlodge by Carpentier.
Onze moderne carports uit de PURE-lijn zijn gerealiseerd in duurzaam eiken, thermo essen of thermo naaldhout HOTwood om ze een tijdloos cachet te geven. Houten carports op maat. Om aan de specifieke vereisten en voorkeuren van iedere klant te kunnen voldoen, levert Livinlodge altijd maatwerk. Of jouw klant nu kiest voor een houten carport voor één of meerdere autos en je hier een tuinberging of overkapping bij wenst, Livinlodge biedt vele mogelijkheden.
Carport kopen en plaatsen? Kies voor de ervaring van db bouwservice.
Voor het kopen en plaatsen van een houten carport combi ben je bij db bouwservice aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot assortiment overkappingen voor autos, de bijgebouwen zijn vrijblijvend te bekijken in ons demo park. Bij ons ben je verzekerd van de laagste prijsgarantie en meer dan 40 jaar ervaring. Wanneer je zoals velen beschikt over twee voertuigen is een enkele port te klein en is het aangeraden om een dubbele te plaatsen. Dankzij ons uitgebreide assortiment zal jou auto veilig en droog op je eigen oprit staan.
Houten carports van Belgische Kwaliteit bij Chalet Center.
Chalet Center voorziet eveneens in zijn gamma een carport tuinhuis. Deze tuinhuis module is in verschillende afmetingen beschikbaar en past perfect onder onze plat dak carport. Mensen die een houten carport kopen, zijn ook dikwijls op zoek naar een houten carport op maat.
Houten constructies maatwerk tuinhuisjes carport houten zonnepanelen Daniel Decadt Houten Constructies Houthandel Proven.
Hetzij een tuinhuis, houten carport, houten garage, poolhouse, houten terras, houten poortgevelbekledingen, kortom, alle maatwerk. Dan bent u bij Daniel Decadt NV aan het juiste adres. Onze verkopers helpen u graag met een offerte op maat. Wij verzorgen graag de plaatsing van uw constructie.
Houten carport op maat Carports modern landelijk in eikenhout.
Carport voor bestaande garage. Carport met afgeknot dak. Oak Wood Projects ontwerpt uw bijgebouw op maat volgens de oude ambachtelijke technieken met de materialen van uw keuze.Eikenhouten bijgebouwen, poolhouses, carports, guesthouses of stallingen vormen een ideale aanvulling voor uw tuin.
Carport hout carport op maat Woodstar Houten tuinhuizen Woodstar: luxe houten tuinhuizen, carports poolhouses.
Die passen onze vakmannen volledig aan uw stijl en specifieke wensen aan. Landelijk of moderne carport? Carport met berging? Alles is mogelijk! Wat dacht u van een garage of houten carport op maat met geïntegreerde berging of fietsenstalling? Losstaand of als aanbouw bij uw woning.

Contacteer ons