Meer resultaten voor houten carport op maat

 
 
houten carport op maat
 
Carport hout carport op maat Woodstar Houten tuinhuizen Woodstar luxe houten tuinhuizen carports poolhouses.
Die passen onze vakmannen volledig aan uw stijl en specifieke wensen aan. Landelijk of moderne carport? Wat dacht u van een garage of houten carport op maat met geïntegreerde berging of fietsenstalling? Losstaand of als aanbouw bij uw woning. Strak en modern of meer klassiek en landelijk? Met vlak dak zadeldak of dak met noordbomen. Wat uw eisen ook zijn bij Woodstar bent u zeker van een houten carport of garage op maat die perfect in het decor van uw buitenleven past. Moderne Tuinhuizen Klassieke tuinhuizen Moderne Poolhouses Klassieke Poolhouses Engelse schuurtjes Maatwerk. Op zoek naar een erkend Woodstar-dealer in uw buurt?
Ambo Houtconstructies op maat Ambo Tuinhoutcontructies op maat Homepage. Ambo Tuinhoutconstructies op maat.
T 32 3 489 08 48. F 32 3 480 86 99. Houten terrassen op maat. AMBO reeds 34 jaar vakkennis in het maken van op maat gemaakte houten bijgebouwen carports terrassen en poorten. Eikenhout hardhout zoals Afromosia ipe iroko thermowooddouglas en andere kwalitatieve houtsoorten.
Houten garages Vetrabo Gardendream.
Onze klassieke houten garages met zadeldak kunnen volledig op maat gemaakt worden. Er is een enorme keuze in uitvoeringswijzer! De dakbedekking kan zowel met golfplaten als met shingles uitgevoerd worden. Voor de beplankingen zijn er verschillende mogelijkheden die gaan van onbehandeld grenenhout onderhoudsvrij behandeld hout tot uitvoering in ceder. Er kan bovendien gekozen worden tussen een dubbelopendraaiende poort en een kantelpoort. Houten garages met plat dak. Ook onze moderne garages met plat dak kunnen volledig op maat gemaakt worden. Er is een grote variatie in uitvoeringswijze mogelijk! U kan kiezen voor een model met dakrand.
Wat kost een carport? Garage en carport Livios.
De carport gaat almaar vaker naadloos over in het ontwerp van de woning. Rechte lijnen en een carport in de RAL-kleur van je garagepoort en ramen krijgen de voorkeur. Wij ontwerpen de carport op maat met erg uiteenlopende vragen. Een wand bergruimte of deur erbij deur in bergruimte gecombineerd. Demeyere van Colstrop ziet dezelfde tendens terugkomen Houten strakke bekledingen met erg smalle latjes zijn erg populair. Ook het zwart en grijs buitenschrijnwerk zet zich door bij onze carports. Om een carportkit zelf te plaatsen moet je handig zijn en trek je best wat tijd uit. Je moet al een handige doe-het-zelver zijn om je carport perfect te plaatsen. Onze vakmensen plaatsen 90 % van alle carports aldus Demeyere van Colstrop.
Houten carports op maat? massieve houtbouw als hoofd of bijgebouw.
Als het aankomt op duurzaamheid moet hout dus zeker niet onderdoen voor gemetselde carports of constructies uit andere materialen. Tip combineer met een tuinhuis of bijgebouw voor extra opslagruimte. Carport op maat samenstellen. Een houten carport op maat laten maken is altijd een goed idee. Er zijn uiteraard standaardmodellen voorhanden maar deze bieden niet de nodige flexibiliteit als u een zeer specifieke invulling voor ogen hebt. Carports kunt u trouwens perfect modulair uitbreiden waardoor ze gemakkelijk kunnen meegroeien. Een deel aanbouw aan de voorzijde achterzijde of zijkant is helemaal geen probleem. Meestal geen stedenbouwkundige vergunning nodig. Doorgaans hoeft u geen stedenbouwkundige vergunning aan te vragen voor een houten carport. Of u een vergunning nodig hebt?
Houten poorten houten tuinhuizen en carports Accesso.
De carports van ACCESSO worden altijd op maat gemaakt. Ze kunnen ontworpen worden voor één of meerdere autos met pannendak volledig open of gedeeltelijk gesloten met of zonder poort en al dan niet met berging. Een houten carport laat zich mooi integreren in de omgeving en sluit perfect aan bij de tuinarchitectuur. Voor de stevigheid wordt gebruik gemaakt van een eiken constructie.
Houten carport op maat laten bouwen? tip.
Een stijlvolle houten carport op maat. Gommers Houtbouw bouwt uw houten carport in de stijl van uw woning. Of het nu gaat om een plat dak of een met dakpannen gedekt zadeldak ook hierbij staat onze kwaliteit en deskundigheid voorop! Aan de hand van uw idee creëren wij van ontwerp tot werkelijkheid. Overkapping niet alleen afdak voor uw auto of fietsen. Natuurlijk kunt u de auto of fiets kwijt onder het afdak maar wist u dat het ook een heerlijke overkapping is lekker met de visite tijdens de verjaardag onder carport barbecueën. Zo is een extra functionaliteit gauw gevonden.
Gardym Carports.
Onze maatwerk creaties zijn uniek en bieden u de mogelijk deze te personaliseren volgens uw eigen wensen en ideeën. Vanaf de ontwerpfase tot en met de vakkundige plaatsing kan u bij ons rekenen op een persoonlijke begeleiding waarbij kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan. Permalink Gallery Carport Lubbeek. Permalink Gallery Carport Holsbeek. Permalink Gallery Carport Holsbeek. Permalink Gallery Carport Herent.
Dina Chalet Carports aanbouw of losstaand met berging zijdeur of aansluiting op tuinschermen.
De afmetingen van de carports zijn overmeten kapmaat. Kan zowel aanbouw of losstaand en of gekoppeld worden aan een tuinhuis Alles kan op maat. Standaardhoogte is 198m nuttig. De toppen zijn 35mm dik en in spie gezaagd. De kepers zijn 38mm dik en 140mm hoog. Gemaakt uit geïmpregneerd dennenhout. Verlijmde palen van 12cm x 12 cm. Dakbedekking is in staalplaten. Plat dak is afhellend naar de zijkant. Kleur om in te olieën is inbegrepen. Afwerkingsband zijn 2 blokhutplanken 28mm dik. Alle vijzen paalhouders en muurbevestigingen zijn inbegrepen. Plan om alles te monteren. Alle prijzen zijn btw inbegrepen. bekijk hier de prijzen. Onderdak hout en onderdak isolatie zijn tegen condensatie.
Veranclassic // Een houten carport van de beste kwaliteit!
Bescherm uw wagen caravan of mobilhome tegen weer en wind met een houten carport. Deze veilige haven beschut uw voertuig en uw familie tijdens het instappen tegen barre weersomstandigheden. Bovendien voorkomt de continue ventilatie in uw houten carport vochtvorming en condensatie op uw carrosserie. En dat komt de levensduur van uw voertuig ten goede. Download de cataloog Carports. Meer over houten Carports. Uw carport als stijlvolle blikvanger. Uw oprit is uw visitekaartje. Hou de schoonheid van uw buitenparadijs intact met een elegante houten carport die matcht bij uw tuinhuis of tuinberging én de architectuur van uw woning. Een perfect harmonieus geheel conform uw persoonlijkheid en levensstijl. Bovendien is een houten carport een voordelige keuze. Want u hebt minder materiaal nodig dan bij een houten garage.
Houten constructies maatwerk tuinhuisjes carport houten zonnepanelen Daniel Decadt Houten Constructies Houthandel Proven.
Hetzij een tuinhuis houten carport houten garage poolhouse houten terras houten poortgevelbekledingen kortom alle maatwerk. Dan bent u bij Daniel Decadt NV aan het juiste adres. Onze verkopers helpen u graag met een offerte op maat. Wij verzorgen graag de plaatsing van uw constructie. Deze kan ook in kit geleverd en door uzelf geplaatst worden. Hou er wel rekening mee dat er geen plan meegegeven wordt maar toch is er steeds een vlotte montage. Onze expo-tuin wordt volledig heringericht. Klik hier voor een filmpje in preview.

Contacteer ons