Op zoek naar overkapping?

 
 
overkapping
 
overkapping Traduction en français exemples néerlandais Reverso Context.
een combinatie van directe rookgasafzuiging 4de en 2de gat en overkapping.; association d'une' extraction directe des effluents gazeux 4e ou 2ème trou et de systèmes de hottes. En in het beste geval om een soort overkapping, een gewelfd plafond, over de straat te maken.
overkapping ring ADEMLOOS.
Van Besien wil vaart in studie overkapping. In het regeerakkoord stond dat de Vlaamse regering een studie naar de overkapping van de Antwerpse Ring zou uitvoeren. Volgens Wouter Van Besien Groen wordt daar geen werk van gemaakt. Groen Van Besien overkapping ring.
Alexander D'Hooghe' aangesteld als intendant Overkapping Antwerpse Ring VAi Vlaams Architectuurinstituut.
Architect en stedenbouwkundige Alexander D'Hooghe' is door de Vlaamse regering benoemd tot intendant voor de overkapping van de Antwerpse Ring. D'Hooghe' krijgt twee jaar de tijd om een plan te ontwikkelen. Daarin toont hij zich alvast bijzonder ambitieus: Ik" ga voor een volledige overkapping van de Ring, zegt hij in Gazet van Antwerpen.
overkapping Renson Outdoor Terrasoverkappingen Lamellendaken Pergola's.'
Zelfs als het weer tegenvalt, kun je er gezellig tafelen met de nodige verlichting en verwarming binnen handbereik. Ook het buffet en de bar kun je het best onder een overkapping plaatsen, zodat ze droog blijven en uit de wind staan.
Loods industriële gebouwen overkappingen Vermako.
De basis van de constructie is een traliespant. Alle metalen onderdelen zijn warmbadverzinkt. Het dak en de zijgevels van uw overkapping kunnen bekleed worden met enkele geïsoleerde platen, al dan niet anti-condens behandeld. Ook doeken, folie of netten behoren tot de mogelijkheden.
Overkappingen ADEMLOOS.
Dit zijn twee problemen die je zo ongeveer voor 100% kan opvangen door een overkapping. Bovendien zijn wijken en kantoren naast een groene overkapping veel fijner dan aan een drukke snelweg. Bij volledige overkapping komt luchtvervuiling pas vrij buiten bewoond gebied.
Overkapping vlier vrijstaand 546X354CM Tuinhuizen Tuinhuizen opbergen Tuin GAMMA.be.
Terug naar overzicht. Overkapping vlier vrijstaand 546X354CM. Klik om in te zoomen. Overkapping vlier vrijstaand 546X354CM. Meer Informatie over de Overkapping vlier vrijstaand 546X354CM. Voeg toe icoon In winkelwagentje. Voorraad in de winkel. Handig om te weten. Alleen thuis af te leveren.
Deze zes teams zullen overkapping van de Ring vormgeven Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Zes internationaal befaamde ontwerpteams zullen van 6 tot 13 september de Antwerpse wijken intrekken om er te luisteren naar hoe burgers en organisaties de overkapping van de Ring zien. Deze zes Ringdagen, ingedeeld per segment van de te overkappen Ring, zijn een initiatief van intendant Alexander DHooghe.
Overkapping Tuin 2dehands.be.
Een oude geleefde stijl is het eindresult. 5 maart 2018 1119: Essen. Eiken houten overkapping. Eiken houten overkapping Een prachtige houten overkapping waaronder u het hele jaar kunt zitten, en optimaal kunt genieten van het gezonde bui. 5 maart 2018 1118: Antwerpen.
Zorgen om gaten in overkapping Antwerpse Ring Antwerpen Het Nieuwsblad.
Dat bevestigde Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts N-VA donderdag in het Vlaams Parlement na een vraag van Wouter Van Besien Groen. Uiteraard wil ik dat de overkapping zo volledig mogelijk wordt, maar ik ben niet bereid het veiligheidsniveau onder die kap te verlagen, aldus de minister.
Carports Terrasoverkappingen BOzARC.
Graag wil ik U UW volledige ploeg bedanken voor het schitterende werk dat JULLIE bij ons hebben gepresteerd Jammer dat wij zolang hebben gewacht om ons een terras overkapping te laten. Graag wil ik U UW volledige ploeg bedanken voor het schitterende werk dat JULLIE bij ons hebben gepresteerd Jammer dat wij zolang hebben gewacht om ons een terras overkapping te laten instaleren, waar we reeds geweldig ebben van genoten!

Contacteer ons