Resultaten voor terrasoverkapping doek

 
 
terrasoverkapping doek
 
Uitschuifbare terrasoverkapping met strak weerbestendig doek.
Uitschuifbare terrasoverkapping met strak weerbestendig doek. Xtesa overkapping met uitschuifbaar weerbestendig doek voor particulier of horeca. Dit weerbestendige doek staat strak gespannen in open stand dankzij een ingenieus systeem met magneten en haken, in dichte stand rolt de doek volledig op in de cassette.
Terrasoverkapping doek Info, prijs en gratis offertes.
Tenzij je natuurlijk een ander doek koopt. Alternatief voor een terrasoverkapping met doek. Sommige mensen willen wel graag een plekje in de schaduw, maar vinden een terrasoverkapping toch te permanent aanwezig. Een erg gelijkaardig alternatief voor een terrasoverkapping is een zonnescherm.
Patiolina Terrasoverkapping Winsol.
Door stijlvolle aluminium profielen creëer je een knappe maar budgetvriendelijke buitenruimte. Met of zonder waterdicht doek. Deze pergola is standaard beschikbaar met zonwerend acryldoek. Optioneel kan de Patiolina ook uitgerust worden met regenbeschermende doeken met een gedeeltelijke of volledige waterdichtheid. Hoewel dit meer gebruikt wordt bij horeca, kan je er ook voor kiezen om de terrasoverkapping af te boorden met verticale staanders en gelaagd veiligheidsglas.
Gardenonline Schaduwdoek, harmonicadoek en terrasoverkapping.
Met het lichte doek creeërt u een sfeervolle ruimte en op zonrijke dagen blijft de temperatuur onder de overkapping zeer aangenaam. Gardenonline is gespecialiseerd in bijzondere tuinproducten, onderscheidend in vorm en prijs. U vindt bij ons een groot aanbod tuinartikelen, van terrasoverkappingen tot pergola's, van harmonicadoeken en schaduwdoeken tot natuurlijke afscheidingen.
Terrasoverkapping aluminium met PVC uitvouwbaar doek WEINOR PERGOTEX 2 Veldman Zonwering.
Terrasoverkapping aluminium met PVC uitvouwbaar doek WEINOR PERGOTEX 2. Terrasoverkapping aluminium met PVC uitvouwbaar doek WEINOR PERGOTEX 2. Weinor Pergotex 2 met vouwdak. Met de flexibele Terrasoverkapping aluminium met PVC uitvouwbaar doek WEINOR PERGOTEX 2 van Weinor wordt u beschermd tegen zon, wind en regen!
Aluminium terrasoverkappingen met doek Jumbo Terrasoverkappingen.
Daar hoort een overkapping bij die heel flexibel is: de aluminium overkapping met zonwerend doek. Eén druk op de knop en het is geen overkapping meer, maar een plaats voor zonaanbidders. Het is maar waar u vandaag zin in hebt. Als u de aluminium terrasoverkapping goed bekijkt, krijgt u bewondering voor de details.
Terrasoverkapping met doek Info, mogelijkheden, alternatieven prijs.
Met een terrasoverkapping van waterafstotend doek kun je met een buitje gerust buiten blijven zitten zonder nat te worden. Een waterdicht doek zijn meestal geheel van PVC gemaakt of het gaat om een polyester doek met een hele sterke coating.
Uitschuifbare terrasoverkapping P.V.C doek Veldman Zonwering.
Houten terrasoverkapping uitschuifbaar P.V.C doek. Opvouwbare terrasoverkapping met p-v-c doek. Terrasoverkapping aluminium met PVC uitvouwbaar doek WEINOR PERGOTEX 2. Terrasoverkapping aluminium met uitschuifbaar doek QUADRA. Terrasoverkapping aluminium uitschuifbaar MELANO Stobag. Terrasoverkapping aluminium met uitschuifbaar doek NOMO. Terrasoverkapping uitschuifbaar aluminium met P.V.C doek FUSION.
Terrasoverkapping met doek. Shape. Shape. Shape.
Benieuwd naar prijzen voor een terrasoverkapping met doek? Kom dan gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van onze terrasoverkappingen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Contacteer ons