Meer resultaten voor terrasoverkapping doek

 
 
terrasoverkapping doek
 
Corradi Terrasoverkapping Winsol.
Er is niks gezelligers dan een barbecue met vrienden. Tijdens het smullen brandt de zon vaak in je nek of gezicht. Met een terrasoverkapping kan je dit vermijden zodat je op een aangename temperatuur van je barbecue kan genieten in een unieke buitenruimte. Ook in de wintermaanden zorgt deze extra plaats aan je woning voor de nodige gezelligheid. Vraag een gratis prijsinschatting aan. Corradi is een Italiaans merk en dat vind je terug in hun producten. De Italiaanse elegantie straalt op jouw terras. Daarnaast zijn de terrasoverkappingen van hoogstaande kwaliteit en prachtige design. Corradi heeft een heel uitgebreid assortiment pergola's. Hierdoor vindt iedereen de perfecte terrasoverkapping.
Phaz Zonwering Terrasoverkapping.
Deze waterafvoer werkt ook bij het opendraaien van de lamellen na een regenbui zodat het meubilair op het terras beschermd blijft. De Terrazza is een elegante aluminium terrasoverkapping met een doek dat in pakketten intrekt. De Terrazza kan zowel tegen de gevel als vrijstaand geplaatst worde. Het dak staat altijd onder een bepaalde helling. Kan in waterdichte uitvoering voorzien worden. Vernieuwende aluminium terrasoverkapping met geïntegreerde windvaste zonwering. De Lagune garandeert fysisch thermisch en visueel comfort. Verborgen geleidingskanalen voor waterafvoer. Aanpasbaar aan de stijl van elke woning. Een innovatieve manier om van uw terras en tuin te genieten. Zonwering met zijgeleiding en steunen naar de vloer type Abriphaz. Aluminium constructie bespannen met waterdicht acryldoek 50 TT.
Corradi terrasoverkappingen ALC automatisatie.
Sedert eind 2012 is ALC exclusieve verdeler van deze hoogwaardige Italiaanse terrasoverkappingen. Met deze overkappingen krijgt u een zonwering die ook 100% waterdicht is. Daardoor kan u meer dag genieten van uw terras en tuin. Deze constructies worden uitgevoerd met een minimale aluminium structuur zodat het geheel luchtig blijft. Indien u wenst kan men ook de zijkanten afsluiten met windvaste screens of schuifdeuren. Uiteraard is deze structuur verkrijgbaar in een verschillende standaardkleuren en ook in RAL kleur naar keuze.De maximale afmetingen van één element zijn maar liefst 13m breed en 9m uitval. Dit enkel met muurmontage en palen vooraan.De waterdichtheid wordt gerealiseerd door een opstaande kant op het doek een minimale hellingsgraad mobiele goot vooraan en afvoer water via de palen. Het type en kleur doek kan gekozen worden naar wens/noden van de klant.Kom gerust eens kijken in onze toonzaal en overtuig u van deze producten.Corradi heeft verscheidene modellen in ALU. Hieronder de opsomming van de meest verkochte modellenIridium pergotenda Bovenbalk runner recht en slanke palenFlux pergotenda Bovenbalk gebogen en slanke palenMillenium pergotenda Dubbele bovenbalk en dubbele palen esthetisch oogpuntMove pergotenda Bovenbalk recht en palen onder hoek eronder verbonden met INOX knooppunten. Prachtig designproduct.Helyo Kantelbare lammelen dubbelwandig 120 opendraaiend rechte structuur met mogelijkheid tot inbouwen van screens/schuifdeurenErmetica screens Windvaste screen met opspantechnologie. Beschikbaar met screendoek en volledig transparant tot 4m breed transparant 3.5m breedAl deze modellen zijn optioneel beschikbaar met ingebouwde verlichting muziek en zelfs parfumverspreiders! Vakantie in eigen tuinUiteraard heeft Corradi nog meer modellen vrijstaande constructies meubilair schuifdeuren windvaste screens verlichting luxe parasols Deze modellen kan u alvast bekijken op de website www.corradi.eu5jaar garantie op de ganse constructie.
Terrasoverkappingen met doek Buitink Zonwering Rolluiken Garagedeuren en Terra.
De Pergolino is een robuuste degelijke Zwitserse De plaza home is een wat sierlijk vormgegeven terrasoverkapping. terrasoverkapping die op twee of drie liggers is gebaseerd. met doek van Duits fabrikaat. Over de liggers schuift een doekdat bescherming biedt tegen opgesteld in onze showroom. zowel de zon als de regen. Zijschermen kunnen ook geplaatst worden om u op het terras uit. Door een hellingshoek van 15 loopt het water goed af. de wind te houden. De doekcassette kan aan een gevel of op staanders. De staanders kunnen op verschillende. Dat kan in een plantenbak.
Livarti Patio.
Dankzij de verschillende modellen en kleuren vloeit buiten naadloos over in binnen. Tot 91 m beschutting uit één deel! Ook interessant voor horecazaken om het doek te bedrukken met het logo van de zaak. Elegante en stijlvolle toets om uw patio één te maken met uw huis hebt u de keuze uit hout of aluminium voor het frame. Voor doek én frame kiest u een kleur dat 100% naar uw smaak is. Praktische extras van volledige bescherming tegen zowel wind als regen over perfecte afwateringsmogelijkheden tot afstandsbedieningen met exclusief design de keuze is aan u. Weerbestendigheid en kleurvastheid dankzij doeken van de beste kwaliteit. Harol 07/09 Patio Fam.Mareels Toverberg 16 3001 Heverlee 0478 91 97 13 Moeys.
Terrasoverkapping / Pergola Lagune Renson Outdoor Terrasoverkappingen Lamellendaken Pergola's.
Terrasoverkapping / Pergola Lagune. Geen last van zon of regen! Met deze comfortabele terrasoverkapping heeft u geïntegreerde windvaste waterdichte maar lichtdoorlatende doekzonwering boven het hoofd. U wordt beschermd tegen de zon en regen met behoud van een optimale hoeveelheid licht. Na een regenbuien bij minder fel zonlicht kan het doek gedeeltelijk of volledig opgerold worden naargelang de gewenste lichtinval. De zonwering zit volledig geïntegreerd in een duurzame aluminium structuur waardoor een esthetisch geheel ontstaat. Tijdens een regenbui geniet u van een optimale bescherming.
Terrasoverkapping met doek Overkapping met doek Twente Wood.
Di t/m za 0900 1700 zo 1200 1630. Home Terrasoverkapping Terrasoverkapping met doek. Maatwerking overkapping met doek. Bij een terrasoverkapping heb je de keuze uit verschillende soorten dakbedekking. Je kiest bijvoorbeeld voor een doek. Dit doek kan zonwerend of oprolbaar zijn. Bij Twente Wood leveren we standaard overkappingen maar we zijn gespecialiseerd in overkappingen op maat. Ook op het gebied van terrasoverkappingen met doeken bespreken we graag alle mogelijkheden met je. Mogelijkheden overkapping met doek. Een terrasoverkapping met doek zorgt voor een eenvoudige maar elegante uitstraling. Het doek houdt een kleine regenbui tegen maar creëert vooral schaduw op zonnige dagen.
Terrasoverkapping met doek Zonwerende terrasoverkapping.
Echter is een terrasoverkapping die is geplaatst in de meeste gevallen blijvend en achter niet meer afbreekbaar. De oplossing hiervoor is om te kiezen voor een terrasoverkapping met een doek. Hierdoor heb je de voordelen van een stabiele terrasoverkapping met de voordelen van het oprollen van het dak zoals bij een zonnescherm. Sterkte van het doek. Is zon doek wel sterk genoeg voor ons wisselvallige weer te ondersteunen? Het simpele antwoord is Ja!
Aluminium terrasoverkappingen met doek Jumbo Terrasoverkappingen.
Handig voor terrassen die verder van uw huis afliggen. Een parasol staat meestal net verkeerd of is windgevoelig. De aluminium overkapping biedt een comfortabele oplossing. Genoeg daglicht in huis. Het voordeel van de terrasoverkapping met doek is dat u alleen schaduw hebt als u dat zelf wilt. Op donkere dagen valt het daglicht ongehinderd naar binnen. Zo geniet u van een woonkamer met veel licht én een terras met veel schaduw. Alles op zn tijd. Ruime keuze in oppervlaktebehandeling. Groen koper Gepolijst zink Corten RVS Koper Brons. Een terras met een aluminium overkapping is een oase van rust. Alleen de schaduw al en het idee dat u altijd droog zit. Maar er valt nog meer te kiezen.
Terrasoverkappingen Marino Zonwering.
Marino Zonwering is bovendien gespecialiseerd in de levering en montage van terrasoverkappingen met doek. Wij leveren al meer als 10 jaar terrasoverkappingen en zonweringen. Niet alleen terrasoverkapping van doek maar ook zonweringen als lamellen daken schuifdaken vouwdaken en verandas. Al onze terrasoverkappingen met doek komen uit Europa. Zo staan onze fabrieken in Spanje Duitsland en Griekenland waardoor de goede kwaliteit gewaarborgd is. Ook de montage van de terrasoverkappingen van doek doen wij zelf. Ons montageteam heeft jarenlange ervaring waardoor de systemen zorgvuldig en goed geplaatst worden. In Nieuwegein hebben wij een showroom waar u 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur welkom bent voor het bekijken van de diverse soorten terrasoverkappingen.
Terrasoverkapping met doek prijs materialen en opties.
Een terrasoverkapping met doek is erg praktisch. De overkapping zelf is vaak gemaakt uit hout of aluminium. De bijhorende waterdichte doeken zijn te verkrijgen in verschillende materialen en heel wat kleuren. Zo is er voor elke woning een perfecte match. Voordelen van terrasoverkappingen met doek. Flexibe l je overkapping voor je terras met doek is dankzij aanpasbaar aan jouw noden. Je kan het doek inschuiven als je direct zonlicht wil. Met één druk op de knop ben je evengoed beschermd tegen die zelfde zon.

Contacteer ons