Resultaten voor terrasoverkapping doek

 
 
terrasoverkapping doek
 
Aluminium terrasoverkappingen.
Doek en screendaken. Renson doek en screendaken. Wilt u 100% genieten van het unieke buitengevoel? Bij regen, harde wind of sneeuw is het binnen beter toeven. Maar met een terrasoverkapping in aluminium geniet u het hele jaar door van dat buitengevoel.
Terrasoverkapping Vouwdoek Brustor.be.
Met deurprofielen zet je de toegang tot de Outdoor Living terrasoverkapping in de verf. Ze zijn volledig open of uitgerust met ingebouwd ZIP screens. Al dan niet met transparante doorkijkvensters in PVC. AREA is uitgerust met een fijn doorzichtig membraam. Het doek EXPANSION heeft een mat textiel uitzicht en is perfect waterdicht.
TR850 Terrasoverkapping Livarti.
Nog meer genieten van uw terras? Met een terrasoverkapping brengt u er nog meer aangename uurtjes door. Heerlijk beschut tegen te felle zon, lichte regen of wind. Ook ideaal voor horecazaken. Minimale breedte per deel: 2 m. Maximale breedte per deel: 5 m. Maximale horizontale uitval: 6 m. Maximale doekuitrol horizontaal en verticaal samen: 85, m. Maximale oppervlakte per deel: 425, m. Geschikt voor erg grote oppervlakten: door verschillende overkappingen naast elkaar te plaatsen kunt u zeer grote terrassen overkappen. Extra interessant voor handelaars of horecazaken, bijvoorbeeld ook om te bedrukken voor reclamedoeleinden. Eenvoudige doekbevestiging of vervanging: het gepatenteerde Clip-On Clip-Offsysteem helpt u om het doek in een handomdraai te installeren of te vervangen.
Terrasoverkappingen van Verano Haneveer: Ramen en deuren.
Voor het dak van je terrasoverkapping heb je binnen de verschillende types de keuze uit volgende mogelijkheden.: Een dak in polycarbonaat kunststof: onbreekbaar en uiterst licht in gewicht. Een glazen dak: gelaagd glas is uitermate stevige en veilig. Het heeft een mooie uitstraling én houdt geen licht tegen. Een dak met draaibare of schuifbare lamellen: een uiterst stijlvol spatwaterdicht dak én zonwering in één. Wil je toch zonnen? Dan draai je de lamellen gewoon open. Terrasvouwdaken: dit dak met een openschuivend doek heeft een strakke uitstraling.
Terrasoverkapping automatisering: Somfy terrasoverkapping-automatiseringssepcialisten.
Wist u dat? Als u in een terrasoverkapping wilt investeren, denkt u dan goed na over het ontwerp en de producten die bij u passen. Elk product is uniek, ongeacht of uw voorkeur uitgaat naar een grote of een kleine terrasoverkapping, een overkapping met of zonder zijpanelen, een vrijstaand ontwerp of tegen uw huis aan gemonteerd.
Terrasoverkapping met doek.
Ontvang elke maand onze recenste aanbiedingen in je mailbox! Terrasoverkapping met doek. Je terrasoverkapping laat veel zon en dus ook licht en warmte binnen. Om het licht en warmte te regelen kan je je overkapping ook uitbreiden met een doek.
TERRASOVERKAPPING Van Gorp Projects.
Bij Van Gorp Projects hebt u een ruime keuze aan terrasoverkappingen. Met een overkapping uit doek, met lamellen of met glas met veranda zonwering kunt u volledig beschermd van de zon genieten, voor schaduw kiezen of zelfs regen en wind trotseren.
Cubola doekdak Horpirol.
Ook wanneer het doek volledig in de cassette zit, is het frame op zich een architectonische verrijking. Cubola terrasoverkapping waterdicht en minimalistisch design. Het solide frame van de Cubola is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Speciaal ontwikkelde inwendige koppelstukken zorgen voor een stabiel geheel.
Terrasoverkapping met doek: prijs, materialen en opties.
De prijs van een terrasoverkapping met doek wordt bepaald door het materiaal en opties zoals led-verlichting, waterdichte doeken, verwarming, elektrische bediening etc. Om een goed beeld te krijgen, is het goed om een offerte op maat aan te vragen. Terrasoverkapping hout met doek.
Pergola: Terrasoverkapping Harol.
De grootste troef van de Terrasoverkapping is dat je het doek helemaal naar beneden kan laten rollen waardoor je volledig afgeschermd bent van de zon, hoe laag die ook staat. Gezegend met een extragroot terras of op zoek naar een solide horeca-oplossing?
Patiolina Terrasoverkapping Winsol.
Door stijlvolle aluminium profielen creëer je een knappe maar budgetvriendelijke buitenruimte. Met of zonder waterdicht doek. Deze pergola is standaard beschikbaar met zonwerend acryldoek. Optioneel kan de Patiolina ook uitgerust worden met regenbeschermende doeken met een gedeeltelijke of volledige waterdichtheid. Hoewel dit meer gebruikt wordt bij horeca, kan je er ook voor kiezen om de terrasoverkapping af te boorden met verticale staanders en gelaagd veiligheidsglas.

Contacteer ons