Op zoek naar houten bijgebouwen?

 
 
houten bijgebouwen
 
Oakwood projects.
Eiken houten bijgebouwen dat is onze specialiteit! Oak Wood Projects ontwerpt uw bijgebouw op maat volgens de oude ambachtelijke technieken. Poolhouses carports overdekte terrassen orangerieƫn of aanbouwen. Offerte aanvragen Bekijk onze realisaties. Poolhouse home extension Poelkapelle. Oak Wood Projects ontwerpt uw bijgebouw op maat volgens de oude ambachtelijke technieken met de materialen van uw keuze.Eikenhouten bijgebouwen poolhouses carports guesthouses of stallingen vormen een ideale aanvulling voor uw tuin.
Eikenhouten bijgebouwen van Russell Woods.
Maak een afspraak Bekijk de brochure. Ruim 20 jaar ervaring in eikenhouten bijgebouwen. Milieuvriendelijke en duurzame houtproducten. Alleen hout van de hoogste kwaliteit. Maatwerk in traditionele houten bijgebouwen. CARPORT / GARAGE MET RECUPERATIEHOUT. DUBBELE CARPORT / GARAGE / TERRAS. OVERDEKT TERRAS TE S GRAVENWEZEL. OVERDEKT TERRAS MET GARAGE. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Houten bijgebouwen Bogarden.
Wij leveren totaalprojecten af van de architectuur tot en met de plaatsing en na-service. Open lentedagen bij Meubili Knokke 24-25-26-27 maart 2017. Maandag donderdag vrijdag en zaterdag van 10 tot 17u. Dinsdag en woensdag enkel op afspraak. Zondag en feestdagen gesloten. ZATERDAG 17 JUNI UITZONDERLIJK GESLOTEN OM 16 UUR. Indien u met concrete plannen komt is het aangeraden op voorhand een afspraak te maken zodat er zeker een van onze ontwerpers aanwezig is. Trompstraat 26 9190 Stekene.
Houten bijgebouwen Van de Perre.
Moderne of rustieke houten bijgebouwen. Van de Perre heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen realiseren en plaatsen van houten bijgebouwen. Een bijgebouw in hout kan dienen als tuinberging poolhouse saunaruimte buitenkeuken feestruimte schuur of een extra gezellige ruimte nabij uw woning of tuin. Qua stijl en ontwerp heeft u ontelbare mogelijkheden. Wat denkt u van een modern houten bijgebouw? Of eerder rustiek in duurzaam eiken hout? We luisteren naar uw wensen en maken uw stijlvol bijgebouw op maat in ons atelier. We komen graag langs om samen uw plannen vorm te geven.
Informatie AMJ Creations Eiken Bijgebouwen.
Om u nog meer van dienst te zijn ook voor totaalrenovatie hebben we nu ook een ruim assortiment aan meubilair. Zowel landelijke stijl als de meer strakke afwerking kan u bij ons bekomen. Poolhouses en houten bijgebouwen geplaatst met vakmanschap geven uw eigendom een meerwaarde en laten u extra genieten. Neem vlug een kijkje in een greep uit onze verwezenlijkingen. Uw partner voor alle houten bijgebouwen.
Houten bijgebouwen Heritage Buildings.
Heritage Buildings uit Schoten is de absolute pionier in authentieke houten bijgebouwen in de Engelse stijl. Al zestien jaar focussen wij ons met vakmanschap volledig op dit bijzonder marktsegement. Onze houten bijgebouwen op maat kunnen dienen voor talrijke doeleinden. Droomt u er van om s avonds thuis te komen en vervolgens te genieten van vakantie in eigen tuin? Zoekt u een functionele ruimte die toch een meerwaarde biedt aan uw woning en de tuin?
Houten bijgebouwen 100% op maat Hermans Hout Habitat.
Wij maken alle houten bijgebouwen op maat. Hermans Hout Habitat creƫert en maakt alle mogelijke houten bijgebouwen op maat. Wij zijn gespecialiseerd in eiken bijgebouwen volgens een exclusieve cottagestijl. U mag rekenen op authentiek vakmanschap en de nodige kwaliteitsmaterialen. Voor de binnenafwerking van onze houten bijgebouwen krijgt u alle vrijheid om met eigen vakmensen samen te werken. Bekijk nu onze indrukwekkende referentielijst. Wilt u meer info? Houten bijgebouwen opgebouwd met eik in de typische cottagestijl geven een meerwaarde aan uw tuin.
Houten bijgebouwen VDP Landscaping Pools.
Trek het vakantiegevoel door in jouw eigen tuin met een poolhouse chalet speciale carport of sauna. Het zijn stuk voor stuk opvallende creaties die voor jouw en je woning een belangrijke meerwaarde betekenen en krijgen. Een poolhouse brengt extra sfeer bij het zwembad of je tuin en combineert perfect design met praktisch nut. Van een poolhouse/chalet geniet je bovendien in alle seizoenen. Het is de ideale plaats om vrienden of familie op een gezellige manier te ontvangen. Een maatwerk poolhouse/chalet/carport of sauna versterkt het karakter van je woning en sluit naadloos aan op de architectuur.
Prachtige houten bijgebouwen zetten.
Wil je je tuin of huis een extra dimensie geven? Ga dan voor houten bijgebouwen. Lees hier alles over de voordelen van een houten constructie bij Houthandel Thiels.
Bijgebouwen in landelijke stijl Heritage Buildings.
Heritage Buildings uit Schoten realiseert authentieke houten bijgebouwen in landelijke stijl volledig op uw maat. Wij specialiseren ons al meer dan zestien jaar in deze unieke Engelse stijl. Daarmee zijn we de absolute pionier in de Benelux. Dankzij deze focus garanderen wij een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Onze bijgebouwen in landelijke stijl ontwerpen en maken we op maat voor talrijke doeleinden. Overzicht alle soorten realisaties. Wanneer u kiest voor Heritage Buildings dan kiest u voor maatwerk in de authentieke Engelse kwaliteit.
Houten Bijgebouwen Houbrechts Bouwmarkt Alken.
HOUTEN BIJGEBOUWEN GEVEN STIJL AAN UW TUIN HUIS. De tijd dat mensen een gewoon berghok in de tuin zetten is voorbij. Tegenwoordig wordt er gekozen voor een stijlvolle berging vaak met een overkapping of een prieel erbij. Daaronder kan u dan die mooie buitenkeuken of uw jacuzzi of een loungeset plaatsen. Uw houten bijgebouw wordt helemaal op maat gemaakt waardoor u uiteraard alles grotendeels zelf kan bepalen. Op die manier wordt het tuinhuis een gepersonaliseerde blikvanger en sfeermaker in de tuin.

Contacteer ons